Mums Mums

Mumsmums

Ingredienser
4 1/2 dl strösocker
1 äggvita
3/4 dl florsocker
1 1/2 dl iskallt vatten
1 1/2 dl kokhett vatten
1 1/2 msk gelatinpulver

Garnering
4 dl kokosflingor

Beskrivning
Rör ihop socker, florsocker, äggvita i en skål.
Rör ner det kalla vattnet i skålen.
Värm sedan upp det andra vattnet i en kastrull till hett och rör sedan ut gelatinpulvret där i, det ska bli klumpfritt.
Värm annars igen under omrörning. Vispa sedan ner detta i blandningen med en elvisp eller en bakmaskin.
Vispa i 30 minuter, blandningen kommer vara tjock porös och fluffig.
Mät upp hälften av kokosen i en form 20*30  fördela ut den jämt i formen.
Häll sedan ner smeten där och strö över resten av kokosen.
Ställ sedan kallt i två timmar innan du skär lagom stora portionsbitar.
Doppa även kanterna i kokos. Sedan är de klara att serveras.